ForespørgselForsideProdukterReguleringOm Mosbaek A/SInfo & nyt

» Fakta om procedurer og kvalitet

» Historien om Mosbaek A/S

» Referencer til udførte løsninger

» Kontakt osFakta om procedurer og kvalitet

Mosbaek A/S prioriterer kvalitet, leveringssikkerhed og service meget højt - det har altid været vort varemærke.

Nedenfor beskrives en afløbsregulators vej fra forespørgsel, produktion, levering og til service. Beskrivelsen gælder naturligvis for alle vore produkter med de forskelle, der er i produktionsprocessen.

Forespørgsel

Kunden udfylder inddataskemaet på Mosbaeks website med alle relevante data. Det gøres ved at printe skemaet ud, udfylde det i hånden og faxe det til Mosbaek, eller ved at udfylde skemaet on-line og trykke på Afsend knappen. Sidstnævnte metode har den fordel, udover at være hurtigst, at data checkes for konsistens, hvorved Tastefejl straks opdages. En advarsel kommer frem og advarer om inkonsistente data; det sparer tid, for alle parter.

Når kundens forespørgsel er modtaget hos Mosbaek, registreres den i vort tilbuds- og ordresystem. Vi udarbejder et individuelt, gratis og uforpligtende tilbud tilpasset kundens data. Det sker, dels ved hjælp af vort designprogram, dels ved manuelle vurderinger/beregninger af en specialist. Er forholdene specielle, tages dette i betragtning ved udarbejdelsen af tilbuddet; der tilbydes en samlet løsning. Husk derfor altid, at orientere os om eventuelle specielle forhold.

Herefter fremstiller vi en CAD-tegning af afløbsregulatoren og en tilbudsskrivelse, som straks sendes til kunden. 

Ordre

Når kunden accepterer tilbuddet og sender os ordren, sker følgende: Ordrebekræftelsen udfærdiges og det vil heraf fremgå, om vi mangler yderligere oplysninger af hensyn til produktionen. Det kan være indvendig diameter på afløbsledning, ønsket retning på indløbstuden for en CY regulator(højre-/venstrevendt) eller længde på løftestangen på type CEV osv. Vi bekræfter leverings- og faktureringsadressen, samt betalingsbetingelserne.

Produktion

Tegning af de enkelte afløbsregulatorer sker via AutoCAD, hvorfra det overføres direkte til en avanceret vandskæremaskine. Her udskæres de enkelte dele i syrefast stål AISI 316L (werkstoff 1.4401) præcist efter tegningen.

Komponenterne samles med TIG-svejsning af specialuddannede smede, hvorefter svejsninger renses effektivt med TIG Brush.

Kontrol

Når afløbsregulatoren er færdig, forsynes den med en etikette, hvoraf alle specifikationer fremgår. Det kontrolleres herefter, om der er overensstemmelse mellem specifikationer og regulator, samt om den svarer til kundens bestilling.

Pakning og forsendelse

Produktionen bookes til afhentning hos et transportfirma, som normalt henter varerne om fredagen og leverer dem primo den følgende uge. Ved pakning vedlægges en monteringsvejledning (skitse), bestilte monteringsbolte (fremstillet i syrefast stål) samt pakninger. Vi har normalt en leveringstid på 2-3 uger.

Montage

Montagen udføres af entreprenørens autoriserede kloakmester, som er specialist i bl.a. udstøbning af banketter og render i beton.

Service

Den bedste reklame er tilfredse kunder, så vi står naturligvis til rådighed for spørgsmål, der måtte opstå i forbindelse med montering og efterfølgende drift. Skal afløbsregulatorens kapacitet senere ændres, beregner vi en ny blændeindstilling eller leverer en ny blænde.

Mosbaek A/S • Vaerkstedsvej 20 • DK-4600 Koege • Tel. +45 5663 8580 • Fax +45 5663 8680 • E-mail office@mosbaek.dk