ForespørgselForsideProdukterReguleringOm Mosbaek A/SInfo & nyt

» Fakta om procedurer og kvalitet

» Historien om Mosbaek A/S

» Referencer til udførte løsninger

» Kontakt osOm Mosbaek A/S

 

  

Det startede med en lys idé

Mosbaek A/S blev grundlagt i 1969, da opfinder og ingeniør Jørgen Mosbæk Johannessen som den første i verden fik en idé til en vandbremse. Denne anordning til afløbssystemer slap kun en begrænset, nær ved konstant vandmængde igennem, uanset vandstand. Denne opfindelse valgte han at kalde en vandbremse eller afløbsregulator.

 

Målrettet optimering og udvikling har ført til at Mosbaek A/S i dag har et bredt produktsortiment, der dækker stort set ethvert behov for regulering i afløbssystemer. Det har altid været et mål at finde den simplest mulige løsning på specifikke reguleringsproblemer, så der var optimale anlægs,-, drifts,- og vedligeholdelsesbetingelser for brugeren. Derfor er vandbremser/afløbsregulatorer fra Mosbaek A/S uden bevægelige dele, uafhængig af energitilførsel og med et konstant stort gennemløbstværsnit.Jørgen Mosbæk Johannessen

 

Firmaet giver som en selvfølge individuel rådgivning om regulering og regulatorer, baseret på 50 års erfaringer og omfattende ekspertise i produkternes muligheder og begrænsninger. Hver vandbremse dimensioneres individuelt efter kundens behov med specialudviklet software. Kunden kan altid være sikker på at finde den bedste løsning hos os.

 

De nyeste CAD-systemer benyttes som grundlag for produktionen, som i øvrigt er underlagt streng kvalitetskontrol.

 

Mosbaek A/S har solgt over 13.000 vandbremser og har en lang række       referenceanlæg over hele verden.

 

 

 

Mosbaek A/S • Vaerkstedsvej 20 • DK-4600 Koege • Tel. +45 5663 8580 • Fax +45 5663 8680 • E-mail office@mosbaek.dk