ForespørgselForsideProdukterReguleringOm Mosbaek A/SInfo & nyt

» Forhandlere

» Nyttige links

» Pressemateriale

» Partnere

» Om hjemmesidenVelkommen til Mosbaeks hjemmeside

Dette website beskriver de enkelte afløbsregulatorer under Produkter i 2 afsnit: Generelt og Teknisk info.

 

Generelt beskriver den enkelte regulators egenskaber og anvendelsesmuligheder samt valgmuligheder i indstillinger af f.eks. kapacitet eller retningsbestemmelse for ind- og udløb.

 

Teknisk info beskriver, hvordan man installerer den enkelte regulator, samt hvilket standardudstyr og ekstra tilbehør Mosbaek A/S tilbyder.

 

Regulering beskriver løsninger for nogle situationer, hvor der kan opstå alvorlige problemer med oversvømmelser samt efterfølgende forurening. Regulering er opdelt i 2 afsnit:

Om afløbsregulering beskriver hvordan man med regulering forebygger f.eks. oversvømmelse i kældre og overbelastning af renseanlæg med heraf følgende forurening.

Om afløbsregulatorer – hvordan vælger man den optimale regulatortype? Mosbaek A/S ”skræddersyer” den optimale løsning til den enkelte situation. Vi skal blot have oplyst de data, som står anført på skemaet: Send en forespørgsel.

 

Om Mosbaek A/S. Jørgen Mosbæk Johannessen, Mosbaek A/S, har siden 1979 produceret afløbsregulatorer uden bevægelige dele, og programmet dækker alle former for afløbsregulering. Desuden produceres tagnedløb (tagriste til flade tage).

 

Desuden findes en oversigt over Mosbaek A/S’ Forhandlere. Mosbaek A/S i Danmark sælger direkte til lande, som ikke har egen forhandler.

 

Sidste nyt opdateres når der er relevante nyheder, som bør omtales.

 

Nyttige links Her kan man finde links til relevante organisationer og faglige institutioner. Disse links har fokus på afløbsteknik i forbindelse med regulering.

 

Kontakt os også hvis du ikke finder netop den løsning, som du søger. Vi er meget fleksible i vores produktion og kan "skræddersy" afløbsregulatorer til næsten ethvert behov.

 

Mosbaek A/S • Vaerkstedsvej 20 • DK-4600 Koege • Tel. +45 5663 8580 • Fax +45 5663 8680 • E-mail office@mosbaek.dk